Közérdekű információk PDF Nyomtatás E-mail

Közérdekű adatok:


A honlapot fenntartó és bankkártya elfogadó szervezet:
Jog az Egészséghez Közhasznú Egyesület
1085 Budapest, József krt. 14.
06 (20) 326 4434
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Nyilvántartási szám: 13246

Adószám: 1800-3022-1-42

 

Bankkártyával igénybe vehető szolgáltatások:
Egyesületi tagdíj és/vagy támogatás (adomány)

 

Az Egyesület alapszabályát itt találja

 

Az Egyesület Közhasznúsági jelentéseit itt találja: 2010, 2011, 2012, 2013

 

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan befizetheti tagdíját, illetve támogathatja az Egyesület munkáját honlapunkon. A kiválasztott tagdíj kategória, illetve az Ön által szabadon választott támogatási összeg megadása után Önt a K&H Bank weboldalára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Tagjainknak/támogatóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

 

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

 

A K&H Bank a sikeres befizetést követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.